Winnaars van de Eenhoornpuzzel 2020

Na het uitbreken van de Corona-crisis en daarmee het vervallen van talloze clubactiviteiten, werd het idee geopperd een toepasselijke puzzel te maken voor de Eenhoornclubs. Vanuit een spontane samenwerking tussen Hans Mijnders (Norton) en Antoinette Stapel (AJS-Matchless) lag er snel een leuke puzzel. De clubbladen hebben die puzzel bijna allemaal gepubliceerd. Het aantal inzendingen was niet bij alle clubs groot, maar het onderwerp heeft alles bijeen wel veel positieve reacties opgeleverd.

Elk van de aangesloten clubs zou goede inzendingen verzamelen en één winnaar aanwijzen. Voor die winnaars was een bijzonder T-shirt in de wacht te slepen. Een fraai T-shirt van de “2020-Isle of Man TT” , ook al zo’n evenement dat dit jaar geannuleerd moest worden. 

Hierbij een kleine galerij van de winnaars. Frans van de Wal (AJS-Matchless); Ron de Vos (Ariel); Henk Slegers (BSA); Peter Strijbis (Norton); Hilbert Bakker (Royal Enfield); Mario Logtenberg (Triumph) en Peter van Klinken (Vincent). Ieder op zijn eigen manier trots!

Groeten,

Cees Zwinkels, voorzitter

Frans van de Wal (AJS-Matchless)
Henk Slegers (BSA)
Hilbert Bakker (Royal Enfield)
Mario Logtenberg (Triumph)
Peter Strijbis (Norton)
Peter van Klinken (Vincent)
Ron de Vos (Ariel)