Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Veteraan Treffen 2021

25 september @ 10:00 - 17:00

Lastig…

Jammer dat het Nationaal Veteraan Treffen in 2020 geen doorgang kon vinden. Daarmee werd de continu├»teit van het jaarlijkse evenement voor klassieke motoren, scooters en bromfietsen helaas doorbroken. Maar we hebben er allemaal mee te maken. Door alle covid-maatregelen die iedere keer weer veranderen weet eigenlijk niemand waar ‘ie precies aan toe is. De organisatie van het Nationaal Veteraan Treffen dus ook niet… Maar ondanks alles staan we er ook in 2021 klaar voor om, als de omstandigheden dit toelaten, weer een spetterend klassieker-evenement op de rit te zetten!

Het de bedoeling dat de 30e editie van het evenement plaatsvindt op zaterdag 25 september 2021. Dus… zet alvast in de agenda! Overigens, als het evenement doorgaat zal het er iets anders uitzien dan anders. Momenteel zijn er op en rond het exercitieveld infrastructurele werkzaamheden aan de gang die tot medio 2022 zullen duren. Dit betekent dat de indeling van het terrein tijdens het Nationaal Veteraan Treffen anders vormgegeven zal moeten worden. Er zijn dus helaas ook wat minder club- en beursplaatsen beschikbaar dan tijdens voorgaande edities. Als er meer over bekend is zal dat op deze site worden vermeld!

Kijk trouwens ook nog even op de pagina Vrienden van het NVT Want met uw steun kan er hopelijk de volgende keer weer een mooi klassieker-evenement worden neergezet!

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categories:
, ,
Site:
http://www.nationaalveteraantreffen.com/

Locatie

Excercitieveld, Woerden
Excercitieveld
Woerden, Netherlands
+ Google Maps

Organisator

Stichting Nationaal Veteraan Treffen
E-mail:
info@www.nationaalveteraantreffen.com
Site:
http://www.nationaalveteraantreffen.com/