pitstopindenatuur.nl

Van pitstopindenatuur.nl ontvingen we onderstaand bericht. Een mooi initiatief voor wie eens een bijzonder plekje in de natuur zoekt. Bijvoorbeeld in Drente.

Hoewel voor vele het motorseizoen ten einde is, is het altijd fijn om alvast vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Als fervent motorrijder én natuurliefhebber geniet ik het meest van een rit als daarin ook een fijne pitstop is opgenomen. Een mooie horecagelegenheid in de natuur waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie, een fijne lunch of zoals beter bij dit seizoen past: een lekker kop erwtensoep.

Tot voor kort planden mijn vriend en ik een route en keken onderweg of we toevallig een mooi restaurant tegen kwamen. We ontdekten dat het dan wel eens tegen kan vallen waar je terecht komt of dat je soms heel lang doorrijdt voordat er een geschikte plek opduikt. Dit bracht mij op het idee een website te maken met pitstops die qua ligging, voorzieningen en kaart voldoen aan de eisen van de natuurliefhebbende motorrijder.

Op pitstopindenatuur.nl zie je het uiteindelijke resultaat van het zoeken naar restaurants in de natuur, niet te groot en te bereiken met de motor. Tegelijkertijd heb ik per provincie een aantal mooie motorroutes verzameld die je kunt downloaden voor het gebruik van je navigatiesysteem. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst een pitstop uit te zoeken en daar je navigatiesysteem een route (met bochtige wegen) voor te laten zoeken. Dat is de manier waarop ik tegenwoordig zelf een motortocht plan.

Hoe dan ook, wij hebben zelf veel plezier van deze verzameling pitstops en ik wil dat graag delen met andere motorrijders. Deze mail is bedoeld om door te sturen naar uw leden. Op de website wordt overigens niets verkocht, het is zuiver een informatieve website. Wel hoop ik de horecagelegenheden te bewegen af en toe een leuke aanbieding te doen voor de bezoekers van de website van pitstopindenatuur.nl ☺. Dus het is zeker de moeite waard af en toe de website te bezoeken voor nieuwe pitstops en leuke acties van de vermelde horecagelegenheden.

Hopelijk beleven alle bezoekers van pitstopindenatuur.nl net zoveel plezier van de motorroutes en pitstops als wij dat doen!