Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nationaal Veteraan Treffen 2020

19 september @ 10:00 - 17:00


Zaterdag 19 september 2020 is alweer het 30ste Nationaal Veteraan Treffen!

Op naar de 30e keer!

Op zaterdag 19 september 2020 vindt alweer voor de 30e keer het Nationaal Veteraan Treffen plaats. Als vanouds op het sfeervolle Exercitieveld in het centrum van Woerden. Een jubileumfeestje dus! Traditiegetrouw met ettelijke duizenden bezoekers en deelnemers met het meest uiteenlopende cultuurhistorisch rijdend erfgoed. Er wordt momenteel hard gewerkt aan alle voorbereidingen om ook van deze 30e editie weer een onvergetelijke klassieke twee- en driewielergebeurtenis te maken.

Wat staat er zoal te gebeuren? Naast de vertrouwde ingrediĆ«nten als de Kaasrit, de onderdelenbeurs, de clubpresentaties en de prijsuitreiking wordt er ook ditmaal geprobeerd een aantal &#822publiekstrekkersDe opgevraagde gebruiker bestaat niet. naar het evenement te halen. Onderhandelingen hierover zijn gaande, maar op dit moment is het helaas nog te vroeg daar al iets over te melden. Hou daarom de website en de NVT Facebookpagina in de gaten! Een voorproefje is overigens te zien op de fotopagina’s van de vorige editie.

Kortom, zet de datum alvast in de agenda!

Kijk trouwens ook even op de pagina &#822Vrienden van het NVT&#822. Want met uw steun kan er ook deze keer weer een spetterend klassieker-evenement worden neergezet!

Deelnemers met een klassieker van 25 jaar of ouder hebben gratis toegang. Bezoekers betalen slecht 5 Euro entree, kinderen tot 12 jaar gratis.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categories:
, ,
Website:
http://www.nationaalveteraantreffen.com/

Locatie

Excercitieveld, Woerden
Excercitieveld
Woerden, Netherlands
+ Google Maps

Organisator

Stichting Nationaal Veteraan Treffen
E-mail:
info@www.nationaalveteraantreffen.com
Website:
http://www.nationaalveteraantreffen.com/