Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

FIVA World Motorcycle Rally 2019 eind juni in Istrië

26 juni - 30 juni

FIVA World Motorcycle Rally 2019 eind juni in Istrië
De FIVA organiseert weer de World Motorcycle Rally 2019 dit keer met het thema: ‘Drie landen’. Aan dit driedaagse tourevenement kunnen klassieke motorfietsen uit alle landen die bij de FIVA zijn aangesloten deelnemen. Het evenement staat open voor motoren met een bouwjaar van vóór 1983. De FIVA die het evenement organiseert is het internationale samenwerkingsverband van alle nationale oldtimer federaties en de FEHAC is bij de FIVA aangesloten.

Motorcycle Rally in drie landen: Italië, Slovenië en Kroatië
De FIVA World Motorcycle Rally 2019 voert de deelnemers langs de verborgen pareltjes van de Middellandse Zee in Istrië, het schiereiland vlakbij Venetië dat gedeeld wordt door Kroatië, Slovenië en Italië. Het startpunt is het prachtige stadje Umag gelegen aan de Golf van Venetië, in Noord-Kroatië. Een interessante dag wordt vooral 29 juni want dan kunnen de deelnemers in Trieste de tentoonstelling over Camillo Castiglioni (BMW) in het Palazzo Gopcevich bezoeken. Verder staat die dag de legendarische heuvelklim uit de Trieste Opicina race op het programma, die u in 10 km van het centrum van Trieste naar het Karst gebergte brengt.

Informatie en deelname
Dit evenement mag zich ook verheugen in toenemende belangstelling van motorfietsliefhebbers uit Nederland en u rijdt dus ook met andere landgenoten mee op de toertochten. Het evenement vindt plaats van 26 juni 2019 tot 30 juni 2019.
Zie https://fwmr2019.svamz.com/ voor meer informatie en inschrijven of volg @fivamotorally2019 op Facebook.

Gegevens

Begin:
26 juni
Einde:
30 juni

Organisator

FIVA
Website:
https://fwmr2019.svamz.com/